Seiko Presage – SRPB41J1

 380,00

Seiko is opgericht in 1881 door Kintaro Hattori toen hij zijn horloge en klokken winkel begon in Ginza, Tokyo. Pas in 1924 werd het eerste polshorloge op de markt gezet onder de Seiko naam, dit was het begin van zijn imperium in de horlogewereld. Seiko heeft sindsdien een aantal zeer iconische horloges op de markt gebracht, die ervoor gezorgd hebben dat het merk absolute status in de horloge markt heeft. Daarnaast is Seiko verantwoordelijk voor het eerste kwarts-horloge en voor wat we nu de kwarts crisis noemen in de horloge wereld. Wanneer mensen gevraagd wordt naar Seiko worden er vaak associaties gelegd met de kwarts horloges. Dit betekend niet dat Seiko gedefineerd moet worden door deze horloges. Seiko heeft namelijk een enorme collectie mechanische horloges van hoge kwaliteit.

De Seiko Presage SRPB41J1-horloge heeft een prachtige blauwe wijzerplaat met een datumweergave op de 3-uurs positie en een indrukwekkende gangreserve van 41 uur. De wijzers en indexen zijn gemaakt van zilverkleurig roestvrij staal en zorgen voor een perfecte aflezing van de tijd. Bovendien is het horloge voorzien van een hoogwaardig mechanisch uurwerk dat altijd nauwkeurig de tijd bijhoudt.

Maar het is niet alleen de functionaliteit van het horloge die indruk maakt. Het Seiko Presage SRPB41J1-horloge heeft ook een verfijnd en elegant ontwerp, met een gepolijste zilveren kast en een prachtige leren band in de kleur zwart. De combinatie van deze elementen zorgt voor een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid, van zakelijke afspraken tot informele bijeenkomsten en alles daartussenin.

Kortom, als je op zoek bent naar een horloge dat zowel elegant als functioneel is, dan is de Seiko Presage SRPB41J1 het perfecte horloge voor jou. Met zijn betrouwbare mechanische uurwerk, gemakkelijk afleesbare wijzerplaat en verfijnde ontwerp is dit horloge de ideale aanvulling op elke horlogecollectie. Bestel hem vandaag nog en geniet van de tijdloze elegantie van de Seiko Presage SRPB41J1.

"Your time is precious, spend it wisely"

Seiko Presage – SRPB41J1

 380,00