Frederique constant Carree “Tank” heart beat

 800,00

Op zoek naar een stijlvol horloge dat de perfecte mix biedt van tijdloze elegantie en moderne functionaliteit? Zoek niet verder dan de Frederique Constant FC-310MC5S36. Dit prachtige herenhorloge is een lust voor het oog en biedt tegelijkertijd alle functies die je van een modern horloge mag verwachten.

Frederique Constant opgericht in 1899 door Aletta en Peter Stass is tegenwoordig een household naam in de horloge wereld voor luxe en betaalbare horloges. “Let more people enjoy luxury” en daar kunnen wij ons wel in vinden. Frederique Constant biedt diverse horloges aan van quartz modellen naar jaarkalenders met tourbillion modellen. De keuze is reuze! Alle horloges worden met de hand door Frederique Constant gemaakt in hun fabriek in de horlogewereld hoofdstad Genève.

De Frederique Constant FC-310MC5S36 is voorzien van een hoogwaardig Zwitsers automatisch uurwerk, dat betrouwbaar en nauwkeurig de tijd bijhoudt. Dit is het model met het doorzichtige balanswiel, wat in onze mening de mooiste variant is van dit horloge. Het geeft mooi inzicht in het automatisch uurwerk. Ook de guilloché wijzerplaat zorgt ervoor dat het horloge nog prettiger oogt samen met de zwarte geprinte romeinse nummers. De zwarte Breguet wijzers zijn uniek voor de heart-beat modellen en geven een mooi contrast met de gepolijste stalen horlogekast. Om het af te maken wordt het horloge gepaard met een zwarte kalfsleren band. Dit model is de voorganger van het nieuwe model (FC-310MC5S36) en is te onderscheiden door de andere afmetingen 30,4 x 33,3 mm. Ook is de guilloché wijzerplaat veranderd van vierkant naar rond.

Maar het gaat niet alleen om functie. Het horloge heeft ook een stijlvol en elegant ontwerp, met een zilverkleurige kast en een zwarte leren band. Het klassieke ontwerp is tijdloos en toch modern, waardoor dit horloge perfect is voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een horloge voor op kantoor, voor een avondje uit, of gewoon voor dagelijks gebruik, de Frederique Constant FC-310MC5S36 is de perfecte keuze.

Kortom, als je op zoek bent naar een horloge dat zowel elegant als functioneel is, dan is de Frederique Constant FC-310MC5S36 de perfecte keuze. Met zijn Zwitserse automatische uurwerk, gemakkelijk afleesbare wijzerplaat en stijlvolle ontwerp is dit horloge de ideale aanvulling op elke horlogecollectie. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf de tijdloze elegantie en moderne functionaliteit van de Frederique Constant FC-310MC5S36.

Specificaties

Refentie                      FC-303/310x4c4/5/6

Materiaal                    Staal

Kaliber                        FC-310

Uurreserve                 38 uur

Afmetingen                47 x 30.7 x 10.2 mm

Wijzerplaat                 Zilver

Glas                            Saffier glas

Uurwerk                      Automatisch

Jaar                             2006

Waterdicht                  30m

 

Conditie

Conditie                       Nieuwstaat

Jaar                             2006

Papieren                      Ja

Doos                            Ja

Garantie                       12 maanden

 

Levering

De levering vindt plaats maximaal 2 dagen na aankoop binnen de EU. De transportkosten worden overigens vergoed door HetHorlogeHuis, voor meer vragen bekijk onze algemene voorwaarden.

"Your time is precious, spend it wisely"

Frederique constant Carree “Tank” heart beat

 800,00