Mijn verhaal

Welkom bij HetHorlogeHuis, mijn naam is Kwan en ik ben sinds 2022 HetHorlogeHuis begonnen.

Ik heb van jongs af aan al een obsessie gehad met de horloges van mijn opa’s en oma’s. Deze interesse heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu HetHorlogeHuis ben begonnen. Want diep van binnen ben ik ook een gewone horlogeliefhebber net als u.

HetHorlogeHuis geeft iedereen een kans om een kwalitatief en betaalbaar horloge te kopen!

Hoe werken wij?

We zorgen er altijd voor dat uw horloge voldoet aan de fabrikant specificaties. Ook voeren we eventueel onderhoud uit om het horloge zo goed als nieuw bij u aan deur te leveren.

Hiervoor hanteren wij altijd dezelfde stappen zodat wij onze kwaliteit kunnen garanderen!

Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

1

Inkoop

Wij kopen onze horloges in bij betrouwbare dealers over de hele wereld. Tijdens de aankoop wordt er gecontroleerd op de authenticiteit en geschiedenis van het horloge.

2

Controle

Na het inspecteren wordt er nog een extra controle uitgevoerd. Als er eventuele schade aanwezig is wordt het horloge gerepareerd.

3

Reparatie

Als er schade of slijtage aanwezig is wordt het horloge gerepareerd door specialisten. We vervangen vaak oude onderdelen met nieuwe want, voorkomen is beter dan genezen. 

4

Verkoop

Eenmaal na de reparatie wordt het horloge aangeboden op onze website. Zo garanderen wij onze kwaliteit zodat u het horloge jarenlang kunt dragen.